Home

Ramadan opening van Ayoub!

Er was een leerzame lezing van de godsdienstmeester, gedichten die voorgedragen werden, anasheed die werden gezongen én mooie Qur’an recitaties!

De school doet mee met EU-Schoolfruit!

Beste ouders/verzorgers Assalamoe alaikoem, Vanaf deze week zullen de kinderen de komende 21 weken op school drie stuks groente en fruit per leerling per week krijgen. De school doet namelijk mee met EU-Schoolfruit! Hieronder ziet u welke fruit/groente de leerlingen de komende dagen gaan krijgen. Dinsdag: Banaan Woensdag:Komkommer Donderdag: Appel

Groepsvoorstelling van groep 6/7

Thema: Respect en goed gedrag. Vandaag hadden groep 6/7 een groepsvoorstelling, waarbij alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 aanwezig waren en ook de ouders! Toneel, zang, gedichten en een presentatie van de godsdienst meester!

Nationale schoolontbijt

Op woensdag 7 november was er een schoolontbijt georganiseerd, alle klassen hadden samen een ontbijt.

ayoub1

Basisschool Ayoub

IBS Ayoub is een Nederlandse basisschool op Islamitische grondslag in Hilversum. Alle kinderen -ongeacht sociale en religieuze achtergrond- zijn van harte welkom bij Ayoub. Uiteraard dient iedereen zich te houden aan het huisreglement. De school telt ongeveer 160 leerlingen uit Huizen, Bussum en Hilversum. Ayoub vindt het belangrijk dat uw kind goed onderwijs krijgt en elke dag met plezier naar school gaat. De leerkrachten doen er daarom alles aan om een fijne sfeer in de klas te creëren en het beste uit uw kind naar boven te halen. Ook voor u als ouder is hierbij een belangrijke en stimulerende rol weggelegd. Wilt u meer weten over basisschool Ayoub? Raadpleeg dan onze schoolgids.

Uw kind inschrijven?

Wilt u uw zoon/dochter inschrijven bij ons op school? Download dan het aanmeldingsformulier