Home

Sara uit groep 5 heeft vandaag een hele spannende boekbespreking gehouden. Zoals jullie kunnen zien, zat zij helemaal in haar personage. De leerlingen uit groep 5 hebben vol bewondering geluisterd naar haar boekbespreking.

Ze heeft het maa shaa Allaah erg goed gedaan! Allahoema bareek laha!

 

 

Asalamoealaikom,

Vandaag was het de beurt van groep 6 om een bezoekje te brengen aan de bibliotheek. De leerlingen kregen informatie over de Kinderboekenweek, ze hebben geleerd hoe ze thema boeken kunnen herkennen in de bibliotheek en ze hebben een leuke weetjes quiz gedaan. Tot slot hebben ze nog leuke opdrachten mogen utvoeren in de bibliotheek. De leerlingen hebben er alhamdoelilaah van genoten!

 

Asalamoealaikom,

Vandaag zijn de groepen 3 en 4 naar Artis geweest. Helaas zat het weer tegen, maar ondanks dat hebben de leerlingen erg genoten.

Het was alhamdoelilaah een geslaagde dag!😊

 

Vandaag hebben drie leerlingen uit groep 8 mogen deelnemen aan Hilversum Children’s Designathon 2019. Dit is een bruisende workshop waarin de kinderen gedurende een sessie van ongeveer 5 uur aan de slag gaan met het bedenken,ontwerpen, bouwen en presenteren van een creatieve oplossing voor een probleem. De leerlingen hebben een oplossing bedacht voor de milieuvervuiling. Ze hebben een robot gemaakt die op zonnepanelen werkt en die automatisch het afval ophaalt. Zoals op de foto’s te zien is hebben de leerlingen heel erg hun best gedaan! Helaas hebben ze niet gewonnen, maar zijn ze wel een ervaring rijker. Daarnaast hebben ze echt plezier gehad en dat is hetgene wat uiteindelijk telt! Wij zijn ongelofelijk trots op deze leerlingen! Allahoema bareek lahoem!

 

De leerlingen van groep 7 hebben vandaag kennis gemaakt met de kubieke meter (m3). Als opdracht mochten ze van de juf de twee magazijnen opmeten. Het was een geslaagde rekenles alhamdoelilaah!

Gezond het nieuwe jaar in!

 

Groep 8 op schoolkamp

 

Groep 5/6/7 onderweg naar schoolreis!

 

Groep 3/4 op schoolreisje!

 

Inzameling

Het ingezamelde bedrag is verdeeld onder weeskinderen.

Pesten

De leerlingenraad is alle klassen langsgeweest om een presentatie te geven over het onderwerp pesten!

 

Basisschool Ayoub

IBS Ayoub is een Nederlandse basisschool op Islamitische grondslag in Hilversum. Alle kinderen -ongeacht sociale en religieuze achtergrond- zijn van harte welkom bij Ayoub. Uiteraard dient iedereen zich te houden aan het huisreglement. De school telt ongeveer 160 leerlingen uit Huizen, Bussum en Hilversum. Ayoub vindt het belangrijk dat uw kind goed onderwijs krijgt en elke dag met plezier naar school gaat. De leerkrachten doen er daarom alles aan om een fijne sfeer in de klas te creëren en het beste uit uw kind naar boven te halen. Ook voor u als ouder is hierbij een belangrijke en stimulerende rol weggelegd. Wilt u meer weten over basisschool Ayoub? Raadpleeg dan onze schoolgids.

Contactformulier

Wilt u uw zoon/dochter inschrijven bij ons op school? Download dan het contactformulier

Verlofaanvraag
Wilt u verlof aanvragen, dan kunt u 6 weken van te voren het  verlofformulier invullen en mailen naar school.  Of inleveren bij de directie. Het mail adres is: ayoub.basisschool@gmail.com

Was this helpful?