Groep 4

De Kemphaan

We gingen naar de Kemphaan. Het was leuk en we hebben dinosaurussen gezien. Ook hebben we een speurtocht gehouden, dat was het leukste. De botten en de hut waren ook leuk.

Ayoub groep 4a


De Kemphaan

Ik ben naar de Kemphaan gegaan en vond het heel erg leuk. Er was een opening en de burgemeester was ook gekomen. De burgemeester heeft een lint geknipt en ik vond het leuk om te zien.

We hebben een speurtocht gedaan en we hebben siroop gedronken. Ook hebben we een dinosaurustaart gegeten. We hebben allemaal opdrachten gekregen en een boek over dinosaurussen.

Kaoutar groep 4b


Projectweek ‘Kinderrechten’

Sommige kinderen hebben geen eten, drinken en een huis. Kinderen horen eten, drinken en een huis te hebben. In Nederland heeft iedereen dat gelukkig. Sommige mensen helpen gelukkig arme mensen om naar school te gaan en geven ze eten en drinken.

Ibtisam groep 4a


Projectweek ‘Kinderrechten’

Elk kind heeft recht op school. Ouder mogen kinderen niet mishandelen. Kinderen hebben recht op alles.

Ahlam groep 4b


Brandweerschatkist

De brandweerman kwam bij ons en hij vertelde wat er belangrijk is als er vuur komt. Hij liet ook allerlei dingen zien zoals een brandalarm, bluswagen en een ladderwagen. Heel groep 4a vond het leuk. Ik vond het heel leerzaam.

Zinedine groep 4a


Moskee bezoek

Assalmoe alaikoum beste ouders.

Vrijdag gingen wij met auto’s naar de moskee. Er werd verteld hoe je moet bidden en een hoop andere dingen. Ook hebben wij een kleine quiz gedaan. Als je het antwoord goed had, kreeg je een pen.

Daarna gingen we weer terug naar school.


Politie in de klas.

Op woensdag was er politie bij ons in de klas. Ik vond dat heel erg leuk en we mochten allemaal vragen stellen. Ook mochten wij zijn wapen zien. Wat ik het leukst vond is dat ik zijn handtekening kreeg.

Linas groep 4b

Hallo politie agent. Ik ben blij dat u hier bent gekomen. Wel zijn er nog wat vragen die ik heb.
1. Hoeveel boeven heeft u al gevangen?
2. Wat is uw sterkste wapen?

Dank u wel voor het komen.

Amin groep 4b


Het verhaal van Spekkie en de gestolen auto.

Groep 4 en groep 5 gingen tijdens de Nationale Voorleesdagen naar het podium om naar een mooi verhaal te luisteren. Onze klas vond het een heel leuk verhaal. De juffrouw van Spekkie en Sproet had een auto en zij dachten dat hij was gestolen, maar een meneer heeft het speciaal voor de juffrouw gewassen. Zo liep het af. Einde. 

Amina en Firdouasse groep 4a