Schooltijden

 De groepen 6 t/m 8 starten om 8:15 uur aan de Afrikalaan.

De schooltijden van de groepen 1 t/m 5 blijven ongewijzigd en starten om 8:30 uur aan de Azielaan.

Voorjaarsvakantie

Op maandag 22 februari 2020 begint de voorjaarsvakantie.  We ontvangen u graag op maandag 2 maart 2020 weer op school.

Meedraaiweek

Altijd al nieuwsgierig geweest naar een ‘echte’ les in de klas? Meld u dan nu aan voor de meedraaiweek. In de week van 1 oktober 2018 bieden wij u de mogelijkheid om een les bij te wonen. De groepsleerkracht stuurt u deze week een uitnodiging. Wees welkom!

Startgesprekken

Op basisschool Al Hambra vinden wij een goede relatie met ouders belangrijk. In de week van 3 september 2018 bent u daarom welkom voor een startgesprek bij de groepsleerkracht. Komt u ook?

Welkom!

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Heeft u suggesties? Stuur dan een e-mail naar contact@alhambraschool.nl.

Uitbreiding Schoolgebouw Al Hambra

Momenteel zijn wij druk in gesprek met de gemeente Utrecht omtrent de uitbreiding van ons schoolgebouw. De groeiende populariteit en waardering voor onze school brengt met zich mee dat wij inmiddels te kampen hebben met ruimte tekort. Wij hopen u op kort termijn meer informatie te kunnen geven over de aanstaande uitbreiding. 

Ouderbetrokkenheid

Dit schooljaar zijn heeft basisschool Al Hambra de basis gelegd voor educatief partnerschap met ouders. Er is vooral geïnvesteerd in contact, visieontwikkeling, structuur en hoe we invulling willen geven aan de ouderbetrokkenheid op onze school. Bent u benieuwd naar het resultaat hiervan? Bekijk dan onze beleidsplan ouderbetrokkenheid. Ga naar informatie – ouderbetrokkenheid.