Eerste schooldag / schooltijden

Op maandag 2 september heten we u en alle kinderen van harte welkom. We hebben er zin in. Tot dan!

PS: Denkt u aan de gewijzigde schooltijden? De groepen 6 t/m 8 starten om 8.15 uur aan de Afrikalaan. De schooltijden van de groepen 1 t/m 5 blijven ongewijzigd en starten om 8.30 uur aan de Azielaan.

Fijne zomervakantie!

We ontvangen u graag op maandag 2 september 2019 weer op school. Let op: de groepen 6 t/m 8 starten op de Afrikalaan om 8.15 uur. De groepen 1 t/m 5 starten op de Aziëlaan om 8.30 uur. Wij wensen u allen een goede zomervakantie toe.

Team Al Hambra


MR verkiezing oudergeleding

Middels dit formulier kunt u gebruik maken van uw kiesrecht om te stemmen op uw voorkeurskandidaat voor de oudergeleding van de MR van IBS Al Hambra.

Van de school heeft u (via uw kind) een persoonlijke code gekregen die nodig is voor het kunnen uitbrengen van uw stem.

U kunt u stem uitbrengen tot donderdag 18-07-2019 om 18:00. Daarna is het niet meer mogelijk om te stemmen op uw voorkeurskandidaat.

Voorjaarsvakantie

Op maandag 25 februari 2019 begint de voorjaarsvakantie. Op 4 maart 2019 hebben wij een studiedag. We ontvangen u graag op dinsdag 5 maart 2019 weer op school.

Meedraaiweek

Altijd al nieuwsgierig geweest naar een ‘echte’ les in de klas? Meld u dan nu aan voor de meedraaiweek. In de week van 1 oktober 2018 bieden wij u de mogelijkheid om een les bij te wonen. De groepsleerkracht stuurt u deze week een uitnodiging. Wees welkom!

Startgesprekken

Op basisschool Al Hambra vinden wij een goede relatie met ouders belangrijk. In de week van 3 september 2018 bent u daarom welkom voor een startgesprek bij de groepsleerkracht. Komt u ook?

Welkom!

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Heeft u suggesties? Stuur dan een e-mail naar contact@alhambraschool.nl.

Uitbreiding Schoolgebouw Al Hambra

Momenteel zijn wij druk in gesprek met de gemeente Utrecht omtrent de uitbreiding van ons schoolgebouw. De groeiende populariteit en waardering voor onze school brengt met zich mee dat wij inmiddels te kampen hebben met ruimte tekort. Wij hopen u op kort termijn meer informatie te kunnen geven over de aanstaande uitbreiding.