Bowlen

Vrijdag 3 juni is groep 7 gaan bowlen. Zo hebben we onze intensieve periode kunnen afsluiten. De toppers van 7 hebben een periode achter de rug waarin de Entree is afgenomen, het schriftelijke en het praktische verkeersexamen is afgelegd en nog vele andere activiteiten.
De leerlingen hebben genoten van het bowlen en zijn daarna nog aan het genieten geweest op het terras met frites en een drankje, gevolgd door een ijsje.

Het was heel leuk! We gingen met groepjes naar een baan. Daar moest je met een apparaat je naam invullen. Toen de begeleiders klaar waren konden we beginnen. Je ging op volgorde die je in de machine had getypt. En je had verschillende gewichten van de bowlingballen.
Imad Cherrat (leerling)

Het was super leuk en heel gezellig met de klas en we kregen ook lekkere ijsjes en nog veel meer!!
Ikrame Zahafi (leerling)

Hierbij de puntenlijsten…

Puntenlijsten bowlen groep 7