Schoolreis

 Donderdag 12 mei 2016 is het zover: de leerlingen gaan op schoolreis! Onze bestemming voor groep 1 t/m 3 is het Linneaushof en groep 4 t/m 8 gaan naar Hellendoorn. Uw kind moet op de normale begintijd op school zijn. De bussen voor de bovenbouw vertrekken om 08.30 uur en voor de onderbouw is de vertrektijd om 08.45. Wees dus op tijd! De bussen vertrekken vanaf de australiëlaan!

De onderbouw zal rond 16.00 uur terug zijn op school. De bovenbouw zal naar verwachting om 16.30 terug zijn. Houdt u er rekening mee dat we misschien niet precies om deze tijd terug zullen zijn.

Het is belangrijk dat de kinderen goede en lekker zittende schoenen aan hebben deze dag en makkelijke kleding. Houdt u ook het weerbericht in de gaten i.v.m. regenkleding. (We hopen natuurlijk op mooi weer!) Voor de allerjongste kinderen geldt: een extra broek en onderbroek in een plastic zakje voor de zekerheid.

De leerlingen lopen samen met een begeleider in een groepje door het park. Deze begeleiders zullen goed voor uw kinderen zorgen. Bespreekt u ook thuis vooraf wat er die dag te wachten staat en waar uw kind zich op kan verheugen. Op school zullen wij bespreken wat we van de leerlingen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.