Openingsfeest Al Hambra

Beste ouders, verzorger,

Assalamoe alaikoem,

Na maanden op en neer te hebben gereden en na lang wachten hebben we eindelijk een mooi gebouw waar we allen heel trots op zijn. Zoals eerder aangegeven zullen we dit (groots) vieren. Vrijdag 22 april 2015 is het dan zo ver! U bent van harte uitgenodigd om dit heugelijke moment met ons te delen!

Team Al Hambra

2 gedachten over “Openingsfeest Al Hambra”

 1. Wa aleykum assalaam wa rahmatullah,

  Al sinds het begin van dit schooljaar hou ik de site wekelijks in de gaten, in afwachting op het lanceren van onze beloofde website ( soms een beetje jaloers als ik naar de sites van de andere noorscholen keek).
  Ik was vandaag dan ook heeeel verrast en ook heel erg blij dat de site van alhambra vandaag eindelijk na zoveel jaren de lucht in is.

  Mijn complimenten voor de lay-out! Ik hoop dat alle belangrijke info over onze school zo snel mogelijk op de site te vinden is en natuurlijk dat het up-to-date wordt gehouden. In ieder geval een heel goed begin!

  Jazakoemoe Allahu gayran!

 2. Asalamoe alaikoem,

  Hartelijke felicitaties; het is een mooie website geworden!
  Als ouder mag ik trots zijn op dit pand in mijn wijk dat een belangrijke maatschappelijke meerwaarde vervult. De noorscholen zijn van oudsher bekend om haar kwalitatieve prestaties. Moge Allah jullie bijstaan bij het vervullen van jullie verantwoordelijkheden.

  De viering van de opening heb ik helaas moeten missen maar ik heb daar mooie en positieve verhalen over gehoord van kinderen en moeders. Dit bewijst weer dat onze kinderen centraal staan bij Al Hambra.
  Veel succes met al uw bezigheden en ik ben benieuwd naar de updates van de website!

  Asalamoe alaikoem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.